Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Budapesti útikalauz időutazóknak - Időutazók Társulat


Bethlen Téri Színház

2022. február 12. 19:00

cirkusz-színházi előadás egy felvonásban

Időutazás Budapest múltjába és találkozás egykor élt művészekkel. Humoros újrakezdések, heroikus döntések, tiltott szerelmek és szívszaggató menekülések elevenednek meg a színpadon.

Előadásunk elfeledett sorsokat, és motiváló újrakezdéseket mutat be a közönség számára cirkuszi formában, igaz történetek alapján. Célunk, hogy emléket állítsunk az egykor élt artistáknak, és betekintést adjunk Magyarország történelmébe. Történeteink 1860 és 2000 között játszódnak Budapesten.Előadásunk során a közönség ráébredhet: bár nehézségek voltak és lesznek, a cirkusz mindig is kiutat jelentett.

A darabot a humoros nyelvezete és előadásmódja lophatja a nézők szívébe. Minden történet egy cirkuszi számot rejt magában, így a közönség bűvész, emelő, levegőakrobatika, zsonglőr, gólyalábas partner-akrobatika és cirkuszi mix számokat láthat majd.

Szereplők:Konferanszié - Szabó Mátyás Péter, Szidónia - Györe Ágnes, Johanna - Kajor Anita, Eötvös báró - Tas Gergely, Rodolfo - Gyertyán Balázs, Zita - Zetelaki Réka, N. László - Szepessy BálintZene: Fischer Balázs Forgatókönyv: Zetelaki Réka Rendező: Szabó Mátyás Péter

 

 

Az Időutazók Társulat 2019-ben jött létre azzal a céllal, hogy cirkuszi formában állítson emléket a korabeli artistáknak. Azóta több helyszínen is felbukkant Magyarországon és külföldön különböző fesztiválokon.

A Budapesti útikalauz időutazóknak című előadása most megújult formában várja a közönséget, először a Bethlen Téri Színházban.

 

Az előadás létrejöttét támogatták: Nemzeti Kulturális Alap, Abraka-Dabra Mozgásműhely, Flow Room